Toimitusehdot ja yhteystiedot

KIVIJALKA MYYMÄLÄN OSOITE:

MÄNNIKKÖTIE 10, 00630 HELSINKI

(bussilla 63 pääsee loistavasti liikkeemme viereen keskustasta)


Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Tmi Vivadesign. Tuotteitamme voi ostaa kaikki täysi-ikäiset henkilöt. Vivadesign pidättää oikeudet hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Vivadesign ei ole alv verovelvollinen, joten hintoihin ei sisälly vähennettävää veroa. Huomioithan, että tuotteet ovat vanhoja ja niissä on luonnollisesti ajan tuomaa kulumaa. Pyrimme kuvailemaan tuotteiden kunnon mahdollisimman hyvin. Voit halutessasi kysyä tarkempaa kuvausta tuotteesta.

Puhelinnumero: +358 50 5623200
Sähköpostiosoite: vivadesignfinland@gmail.com

You can also send us email in english and swedish.

Toimitusehdot

Nettikaupasta tilatut tuotteet toimitetaan teille Postin välityksellä tai ne on mahdollista noutaa myymälästämme Vattuniemenkatu 22. Postitse lähetettynä toimitusaika on yleensä
2-4 päivää. Pyrimme lähettämään tuotteet mahdollisimman pian tilauksesta.

Paketit toimitetaan asiakasta lähimpänä olevaan postitoimipaikkaan. Mikäli haluatte
jonkin muun toimitustavan, soittelethan ensin meille niin sovitaan miten
toimitus tapahtuu.

Lähetämme tuotteita myös Suomen rajojen ulkopuolelle muualle Eurooppaan ja toimitusmaksut määräytyvät silloin ulkomaiden postitushinnaston mukaan. Kun tilaat ulkomailta ole ensin yhteydessä meihin sähköpostilla tai puhelimitse, niin katsotaan sinulle postitushinta erikseen.

Postimaksuina noudatamme Postin hinnastoa.

2 kg 8€

5 kg 9 €

10 kg 10 €

15 kg 14 €

35 kg 20 €

Huonekalut, valaisimet ym. isot tavarat, niiden toimitustapa ja hinta katsotaan tapauskohtaisesti.

Pääkaupunkiseudulle toimitamme myös tuotteita suoraan kotiovelle. Palvelu toimii Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla. Kuljetuksen hinta pientuotteelle (alle 15 kg) on 15 €. Isompien huonekalujen tms. kuljetus ja hinta sovitaan tapauskohtaisesti. Kuljetuspäivä on perjantai ja kuljetus tapahtuu klo 17-19 välillä. Jos kuljetuksia on useita, pyrimme antamaan tarkan ajankohdan tuonnille.

LIIKKEESTÄ OSTETUT HUONEKALUT KULJETETAAN ILMAISEKSI ASIAKKAAN OSOITTAMAAN PAIKKAAN 25 KM:n SÄTEELLE LIIKKESTÄ. (MÄNNIKKÖTIE 10, 00630 HELSINKI)


Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen vivadesignfinland@gmail.com. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Kierrätys

Pyrimme käyttämään kierrätyslaatikoita, joten voit saada tuotteesi vanhassa pahvilaatikossa. Näin säästämme luontoa, kun hyödynnämme vanhat pakkausmateriaalit.

Emme toimita tuotteita alle 18-vuotiaille ilman vanhempien suostumusta.

Kaikilla tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus, mutta muistathan ilmoittaa AINA etukäteen palautuksesta meille.